NOVI PAZAR – U sredu, 12.12.2018 godine igraju se revanš utakmice rukometne Super lige Srbije. Među najbolje četiri ekipe u dosadašnjem delu takmičenja plasirali su se Dinamo, Metaloplastika, Novi Pazar i Partizan.

“Protiv Mokre Gore možemo očekivati pobedu. Ja sam rekao kad sam došao u Novi Pazar da svaku utakmicu idemo da pobedimo, sad da li ćemo uspeti da pobedimo znaćemo već sutra” – izjavio je za indeksonline Nele Matić, trener rukometaša Novog Pazara.

Prvi dvoboj drugog dela ovog takmičenja sutra će otvoriti domaćin Novi Pazar protiv Mokre gore iz Zubinog Potoka (20:00). Novom Pazaru je ova pobeda itekako bitna da bi nastavio svoju borbu za play off i obezbedio učešće u regionalnoj SEHA ligi.

“Mogu samo da kažem da imamo malih kadrovskih problema. Međedović je bolestan ima virus, Anis je sa fakultetom na Zlatiboru, Demir nije bio na treningu, tako da je to veliki minus za ekipu. Mokra Gora je jedna tvrda ekipa koja se bori do kraja i samo ako damo naš maksimum možemo da pobedimo – dodao je Matić.

Utakmica između ova dva ljuta rivala igraće se u sredu, 12.12.2018. godine u sportskoj dvorani “Pendik” sa početkom od 20 časova.


E.Ć. /Foto:S.Župljanin