PRIJEPOLJE – Adem Rondić (37) iz Ivanja, vlasnik privatnog preduzeća za proizvodnju baštenskog nameštaja, brutalno je pretučen u četvrtak veče ispred kafića ,,Banka” na Кolovratu. On je za Regionalnu informativno novinsku agenciju (RINA) rekao da se sve dogodilo iznenada ispred lokala kada je krenuo kući.

-Кada sam izašao i krenuo kući primetio sam četri ili pet osoba koje su izašle zamnom, a onda sam zadobio strahovit udarac u predelu glave. Od tada se ničega ne sećam, ali kada sam došao sebi nalazio sam se ispred moje kuće. Dvojica policajaca dovezla su me kući službenim vozilom izbacili me na prag i takvog polusvesnog ostavili tu. Sve su zabeležile kamere. Juče su me hitno prebacili u Užice, gde mi je ukazana lekarska pomoć jer je doktor sumnjao da imam prelome zbog velikih podliva na grudima i glavi. Nije mi jasan ni danas motiv napada. Nikada se nisam ni sa kim svađao, ni ti sam vređao bilo koga – tvrdi Adem i kaže da su ga tek jutros iz policije pozvali da da izjavu.

On kaže da je pre nego što je pao u nesvest prepoznao napadača, koji ga je udario najverovatnije šipkom u predelu glave.


Izvor: Rina/GZS/PP Media