Naslovna REGION Crna Gora Rožajac pištoljem pretio policiji

Rožajac pištoljem pretio policiji

Rožajska policija uhapsila je juče N.T. (61) iz Rožaja, koji se potraživao radi privođenja na izdržavanje kazne zatvora na koju je osuđen zbog krivičnog dela ucena u produženom trajanju, izvršenom u Crnoj Gori na štetu žene iz Hrvatske, saopšteno je iz Uprave policije, pišu Vijesti.

“N.T. je pronađen u porodičnoj kući gde su policajci i došli jutros kako bi ga priveli na izdržavanje kazne zatvora shodno saznanjima kojima su raspolagali da se N.T. vratio, budući da se skrivao od momenta izvršenja krivičnog dela”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je prilikom hapšenja N.T. pružao otpor i mašio se pištolja koji je repetirao preteći policajcima da mu ne prilaze.

“Policajci su ga potom savladali i uhapsili ga, uz upotrebu sredstava za vezivanje. Od njega je oduzet pištolj u ilegalnom posedu odnosno sa oružnim listom istekle važnosti koji je glasio na ime ovog lica. O svemu je obavešten nadležni tužilac koji se izjasnio da je N.T. ovom prilikom počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti na štetu policijskih službenika. N.T. je priveden u ZIKS radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od osam meseci na koju je osuđen u decembru prošle godine zbog krivičnog dela ucena u produženom trajanju”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije

Exit mobile version