NOVI PAZAR – U Novom Pzaru počinje sa radom kafe-pivnica Kvart.

Posetioce očekuje prijatan ambijent, povoljne cene pića i dobre žurke subotom. a moguće je iznajmiti kafić za proslavu rođendana.

– Caffe-pivnica Kvart predstavlja pravi raj za hedoniste, poslovne ljude, prolaznike… Ukoliko tragate za jedinstvenim mestom koje će Vas na prvi pogled opčiniti etno dizajniranim enterijerom usklađenih boja i specifično osmišljenim osvetljenjem, caffe Kvart će se definitivno naći na vrhu liste Vaših omiljenih mesta za druženje, opuštanje, poslovni ili ljubavni sastanak.

Bez obzira na doba dana i priliku, mi smo savršen izbor za Vaše svakodnevno uživanje. Bilo da ste raspoloženi za šoljicu kafe i još pet minuta jutarnje idile pre početka napornog dana, brzu kaficu u poslovnoj pauzu, espreso za poneti ili popodnevno piće sa prijateljima, budite sigurni da sa nama nećete pogrešiti, navode iz kafea-pivnice Kvart.

Iz menadžmenta Kvarta ističu i da će Pazarci, ali i svi gosti Novog Pazara imati priliku da uživaju u specijalitetima pazarske kuhinje, napicima koje ranije nisu imali prilike da probaju, ali i u vrhunskoj usluzi.

Kafić se nalazi u Relje krilatice, a telefon za informacije je 064 0830 949.