PRIJEPOLJE – Žitelji Brodareva u četvrtak oko 12 časova pronašli su muškarca srednjih godina kako leži u snegu. Bajko Gojak kaže da je nesrećnog čoveka primetio da leži kraj puta gotovo prekriven snegom, da daje znake života, međutim da ne može da mu pomogne sam a da nadležne službe nisu u mogućnosti da izađu na teren jer su putevi zavejani.

– Ne znam šta da radim, čovek zaleđen leži u snegu. Zvao sam Hitnu pomoć rečeno mi je da su sva vozila na terenu, pomoć sam tražio i od Centra za socijalni rad oni kažu da to nije u njihovoj nadležnosti. Mediji su mi zadnja nada da neko pritekne u pomoć – panično za PP Mediju kaže Gojak.

Odmah nakon ovih informacija koje nam je dao Bajko pozvali smo komandira Vatrogasno spasilačke jedinice Vujadina Kovačevića koji je brzo reagovao i uputio ekipu spasioca ka Brodarevu.

Inače kako nezvanično saznajemo radi se o I.K. muškarcu srednjih godina koji živi u Zakutu selu iznad Brodareva. Putni pravci u brodarevskom kraju zavejani su i snega ima skoro pola metra.


PP Media