’’Ralf rastura internet – Razbijač Ralf 2’’ – 3D – 28. i 29. januar sa početkom u 16.00h
U filmu “Ralf rastura internet”, negativac iz video-igrice, Ralf i njegova najbolja drugarica, Venelopa fon Gric, napuštaju udobnost svog sveta, u pokušaju da spasu njenu igricu, Šećernu groznicu. Njihova potraga uvodi ih u nepregledan i uzbudljivi svet interneta, gde će, kako bi se lakše kretali kroz mrežu, morati da se oslone na njegove stanovnike.

’’Taxi bluz’’ – 2D – 28., 29. i 30. januar sa početkom u 18.00h i 20.00h i 31. januar sa početkom u 18.30h i 20.30h
Ova uzbudljiva, romantična komedija istovremeno je i šarmantni „roud muvi“ u kojem je junak priče Marko, simpatični, 42-godišnji dramaturg koji godinama radi kao taksista. Tokom jedne urnebesne noći, Markova naizgled normalna smena na poslu pretvara se u haos, jer se u taksi vozilo ušunja mali Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za ocem.

Glavne uloge u ovoj komičnoj priči, čiji scenario potpisuju Marko Backović i Marko Jocić, tumače Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić i Nikola Pejaković.

’’Snežna kraljica: Zemlja ogledala’’ – 3D – 30. januar sa početkom u 16.00h
Animirani film za mališane prati glavnu junakinju filma, devojčicu Gerdu, koja za razliku od svojih roditelja i brata, jedina nema čarobne moći. Jednoga dana, strašan kralj Harald, koji čaroliju vidi kao pretnju ljudima, protera sve čarobnjake, uključujući i Gerdinu porodicu u Zemlju ogledala. Postoji samo jedan način na koji Gerda može da spasi svoje roditelje, sve ostale čarobnjake i magiju, a to je da otkrije svoje čarobne moći. Jedina osoba koja joj može pomoći u tome je Snežna kraljica.

’’Povratak Мeri Popins” – 2D – 31. januar sa početkom u 16.00h
U depresivnoj eri Londona, sada odrasle Džejn i Majkl Benks, zajedno sa troje Majklove dece, posetiće zagonetna Meri Popins koju prati određeni lični gubitak. Zahvaljujući svojim jedinstvenim, magičnim veštinama i uz pomoć njenog prijatelja Džeka, pomoći će ovoj porodici da ponovo otkriju radost koja se izgubila u njihovim životima.

Ulaznice po ceni od 300 din biće u prodaji na biletarnici Kulturnog centra od 23. januara (sreda) u periodu od 13.00h do 20.00h.