NOVI PAZAR – Novopazarci u prolećni deo kreću sa iskusnim strategom Nedeljkom Vučkovićem. Vučković je zamenio Nedeljka Matića koji je sporazumno raskinuo ugovor sa Novopazarcima.

Posle prvog dela, Novopazarci mogu da se pohvale da su na 3. poziciji sa 16 osvojenih bodova. Kako mnogi kažu baš u Novom Pazaru gde dolazi Partizan na početku prolećnog dela koji je zakazan za 2. i 3. februar može odlučiti sudbinu Play-off-a.

Novi trener Novog Pazara, bivši trener Proletera, Politehnike Temišvar, Železničara, Radničkog iz Kragujevca i ekipe Mokre gore. Sa Proleterom se vratio u Super ligu Srbije i Crne gore. U Politehnici Temišvar bio 7 godina. Od prosečne ekipe napravio veliki uspeh plasmanom u Evropu.

Po povratku u Srbiju spasio Želju opstanka koji je bio u vrlo teškoj situaciji. Potom sa Radničkim iz Kragujevca napravio veliki uspeh osvojivši vicešampionsku titulu igrao sa njima SEHA ligu a potom na rastanku načinio veliki gest i oprostio dug Kragujevčanima. Veliki uspeh sa ekipom Mokre Gore, plasman u Super ligu i završnicu Kupa Srbije.

Rođen 18.10. 1958. u Sečnju mestu koje je “izbacilo” veliki broj uspešnih rukometaša.


Foto:S.Župljanin