NOVI PAZAR – U veoma bitnoj utakmici za konačni raspored u KLS , Dynamic je u Beogradu savladao KK Borac sa 61:50.

Iako su Čačani imali i 13 koševa prednosti tokom druge četvrtine klub iz Beograda je na kraju slavio.

Nakon završene poslednje četvrtine na svom facebook profilu oglasio se direktor OKK Novi Pazar, koji je ocenio da je prvenstvo neregularno.

“Da pojasnim o čemu se radi pred početak sezone izdaju se licence za dvorane u kojima ekipe igraju . Kls ima jasne propozicije koje pojedini klubovi nisu mogli da ispune u ovom slucaju Dinamik i Mladost tako da im nije izdata licenca i nije im dozvoljeno da igraju u svojim dvoranam na skupstini klubova svi klubovi pa i Novi Pazar jednoglasno su uputili glas i podrsku da se dozvoli tim ekipama da igraju u svojim dvoranam međutim to je bilo uzalud i zahtev klubova je odbijen dvorane nisu dobile licencu.

Dinamik je morao da igra u hali Ranko Žeravica na Novom Beogradu a Mladost da iz sportskog centra Vizura pređe u Master dvoranu i to je ok sale nemaju licencu na osnovu propozicija .

Međutim danas se desilo nesto čime Kls gubi svaki kredibilitet jer je doneta je odluka da Dinamik protiv Borca da napomenem derbi utakmicu koja moze biti odlucujuca za mesto koje vodi u Aba dva ligu igra u svojoj dvorani koja nije primljena i nije joj izdata licenca pod parolom da je termin u Hali Ranko Zeravica zauzet, ma nemojte nas gospodo praviti ludim kao prvo u beogradu ima još minimum pet dvorana koje ispunjavaju uslove, kao drugo mogla se pomeriti utakmica za neki drugi datum bacili ste senku na jednu sezonu koja je mogla biti jako zanimljiva a ne izrežirana .

Nemam nista protiv Dinamika cak sto vise i prijatelj sam sa ljudima koji vode klub ali ovde se radi o necemu mnogo vecem gospoda iz kls-a propozicije koristi samo kada je njima u interesu kada kaznjavaju klubove a iste propozicije ne postuju narvno i to im je u nekom interesu i to svi znamo o kojem interesu je rec, kazem jos jednom nemam protiv pomenutih klubova nista ali je trebalo od pocetka da im se dozvoli a ne sada pred kraj ,kada se resava ko ulazi u Aba dva ligu, da mrče guzicu .

Ok svatili smo nećete nam dozvoliti da budemo drugi i verovatno zbog vaših postupaka nećemo ni biti.
Ovo je lično moj stav i moje mišljenje .
KlS JE NEREGULARNO TAKMICENJE!!!” – napisao je na svom facebook profilu Džemil Imamović, direktor OKK Novi Pazar.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here