HAPŠENJE U NOVOM PAZARU Osuđeni narko-diler čekao izdržavanje kazne, uhapšen sa 200 grama heroina (VIDEO)

NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, Odeljenja za borbu protiv droga, uhapsili su večeras Nihada Đukića (57) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saznaje indeksonline.rs

Kako saznajemo, kod njega je večeras pronađeno oko 200 grama heroina.

Ono što je posebno zanimljivo, jeste to što je Đukić u trenutku hapšenja, čekao oko 15 dana na upućivanje izdržavanja zatvorske kazne od 4,5 godine zbog 60 grama heroina i dva ekstazija.

Đukić je uhapšen zajedno sa Zvezdanom Jevtović 29. januara u akciji inspektora odeljenja za suzbijanje narkotika novopazarske policije, a tom prilikom je kod njih pronađeno blizu 60 grama heroina i dva grama ekstazija.

Više tužilaštvo u Novom Pazaru zaključilo je tada sporazume o priznanju krivice sa Nihadom Đukićem (57) i Zvezdanom Jevtović (22) iz ovog grada na osnovu kojeg su oni osuđeni zbog prodaje heroina.

Nihadu Đukiću određeno je zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.