Naslovna Sport Odbojka Serija trijumfa odbojkašica Novog Pazara

Serija trijumfa odbojkašica Novog Pazara

NOVI PAZAR – Odbojkašice Novog Pazara suvereno nastavljaju svoju vladavinu prvenstvom Druge savezne odbojkaške lige grupa Zapad za žene. Sjajan meč i pobeda u duelu protiv Bambi voleja u Prijepolju novi je vetar u ledja Novopazarkama koje sa novim trenerom Aldinom Zoranićem u nastavku prvenstva ređaju pobede jednu za drugom.

U Prijepolju je utakmica imala i nešto više od igre. Na kraju slavila je ubjedljivo kaznena ekspedicija Aldina Zoranića rezultatom 3:0 u setovima, gde su samo u prvom delu igre Prijepoljke uspjele da pariraju ekipi iz Novog Pazara te je poslije dosta uzbudjenja prvi set pripao gošćama (25:27). Nakon toga je uslijedilo demoliranje. Drugi set Novopazarke rešavaju rezultatom 25:16 u svoju korist a onda potpunom dominacijom u trećem setu ( 25:9) stavile tačku na ubjedljiv trijumf.

Novopazarke su prve na tabeli sa 40 bodova, Sloboda S iz Čačka je druga sa 35 dok treće mesto zauzima još jedan sandžački klub ekipa Tutina sa 31 bodom. Ekuipa Tutina je na svom parketu u XV kolu ubjedljivo savladala ekipu Mokre Gore sa 3:0 u setovima.

U narednom kolu, zbog istupanja ekipe Leposavića iz ligaškog nadmetanja odbojkašice Novog Pazara su slobodne a u kolu nakon toga u Tutinu se igra sandžački derbi Tutin : Novi Pazar.

U Jesenjem duelu na parketu dvorane Pendik odbojkašice Novog pazara su slavile rezultatom 3:0 u setovima.


SS Novi Pazar

Exit mobile version