NOVI PAZAR – Rukometaši Novog Pazara danas od 19 sati u dvorani Pendik dočekuju rukometaše Crvene Zvezde. Očekuje se da će dvorana Pendik biti ispunjena do poslednjeg mesta.

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare govorili su kapiten rukometaša Novog Pazara Irfan Ćosović i najbolji strelac ekipe Armin Kaltak.

”Atmosfera u ekipi je kao i do sada izuzetno pozitivna. Radili smo dosta poslednje nedelje, motivisani smo jer je ovo za naš klub istorijski sportski trenutak, prvi put igramo zvaničnu prvenstvenu utakmicu sa ekipom Crvene Zvezde ovde kod nas i mislim da je to dovoljno za našu maksimalnu motivaciju. Pozivam publiku da dođe u što većem broju, da navijaju u jednoj fer i korektoj atmosferi. Nadam se da ćemo uz našu dobru igru i navijače ostvariti pobedu i da ćemo ponoviti uspeh koji smo imali protiv RK Partizan”, rekao je kapiten Ćosović.

”U ovoj utakmici ulazimo kao blagi favoriti a to pokazuje bodovno stanje i naše mesto na tabeli. Mi smo na pragu ulaska u Play off. Odigrali smo i polusezonu i ovaj dio prvenstva dobro i zaslužijemo mesto među prvih šest ekipa u ovoj državi. Zvezda dolazi naravno po bodove koji su joj neophodni za opstanak a mi ne želimo da naš ulazak u play off zavisi od drugih već da mi sami odlučujemo o sebi.”, rekao je Armin .

Rukometni derbi Super Lige Srbije , izmedju RK Novi Pazar i RK Crvena Zvezda odigraće se danas u 19 sati u dvorana Pendik.


E.Ćorović