NOVI PAZAR- Načelnik Gradske uprave za izvorne i poverene poslove Novog Pazara Almir Leković podneo je ostavku na tu poziciju i na sledećoj sednici lokalnog parlamenta bi trebalo da bude izabran za zamenika Gradskog pravobranioca, objavio je danas radio Sto plus.Leković je na čelu Gradske uprave bio od 31. maja 2016. godine, a pre toga je pet godina obavljao dužnost sekretara Skupštine Novog Pazara.

Novi načelnik biće izabran na konkursu koji će Gradsko veće uskoro raspisati, a do tada će ovu funkciju vršiti Lekovićev zamenik Mirko Drmanić.

Inače, pored Lekovića, za novog zamenika Gradskog pravobranioca predložena je i Milica Vukićević koja je ranije radila u Službi besplatne pravne pomoći u Gradskoj upravi Novog Pazara.

Gradski pravobranilac Novog Pazara je Sabina Totić i trenutno ima samo jednog zamenika – Samira Dražanina, jer je Predrag Živković nedavno izabran za sudiju Osnovnog suda, dok je Džemil Divanefendić podneo ostavku nakon što je utvrdjeno da ne ispunjava uslove za tu funkciju.


Beta