BEOGRAD – Dnevni listovi na naslovnim stranama od subote, 2. marta najčešće pišu o ostavci predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke koga je više žena optužilo za seksualno uznemiravanje, o situaciji na Kosovu i vojnoj bazi Bondstil.ALO – “Srbija je postala balkanski Holivud”, naslov je teksta povodom sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i glumca Džonija Depa. “Milićev izašao iz zatvora”, o tome da je Marko Milićev odslužio kaznu zatvora zbog izazivanja saobraćajne nesreće na Brankovom mostu u kojoj je poginuo Luka Jovanović.

BLIC – “Jutka podnosi ostavku u Brusu”, godinu dana pošto je otkriveno da je uznemiravao sekretaricu Mariju Lukić i bar još šest žena. “DS treba da bude najjača stranka gradjana”, kažu predsednik DS Zoran Lutovac i bivši predsednik DS Boris Tadić o inicijativi za ujedinjenje demokrata.

VEČERNJE NOVOSTI – “I Bondstil ubačen u igru oko taksa?!”, ambasada SAD demantovala da se njihovi vojnici povlače iz baze. “Jutka podneo ostavku na sve funkcije”, o predsedniku opštine Brus kojeg optužuju za seksualno uznemiravanje. “Za otmicu dede Jelene Djoković 10 godina robije”, valjevski sud osudio otmičara.

DANAS – “Poziv za spas zemlje od uzurpatora vlasti”, u petak uveče 1. marta održani protesti u oko 15 gradova u Srbiji. “Lukić: Nisam zadovoljna podrškom države”, kaže Marija Lukić koju je seksualno uznemiravao predsednik opštine Brus.

INFORMER – “Plan za rušenje Vučića”, naslov je teksta o sastanku lidera opozicije sa premijerom Makedonije.

KURIR – “Milićev će u kafanu, a ja sinu na grob”, naslov je povodom izlaska ;Marka Milićeva u “ranim jutarnjim satima” iz zatvora u Požarevcu zbog izazivanja saobraćajne nesreće.

POLITIKA – “Bondstil može da nestane preko noći”, Ako Priština hitno ne ukine takse Vašington će povući svoje vojne baze sa Kosova zaključak je razgovora zvaničnika Saveta za nacionalnu bezbednost SAD sa predstavnicima privremenih prištinskih institucija, prenosi list pisanje kosovskih medija. “Predsednik opštine Brus podneo ostavku”, Milutin Jelićić Jutka, kome se sudi za seksualno zlostavljanje, napustio funkciju i vratio mandat SNS-u.

SRPSKI TELEGRAF – “Krkobabić: Pare su tu, domaćini, spremajte se”, kaže za list lider PUPS-a Milan Krkobabić povodom odluke da zadruge dobiju bespovratno 700 miliona dinara.

Beta/Foto:Tanjug