Novi Pazar – U izjavama za medije nakon velike pobede nad Dynamicom i plasmana u ABA 2 ligu igrač i trener domaće ekipe istakli su podršku navijača kao ključnu stvar u istorijskom uspehu OKK Novi Pazar.

“Definitivno nisam još svestan a verovatno ni navijači kakav smo uspeh postigli. Ova utakmica je pokazala da smo uz Borac, mi i Dynamic dve najbolje ekipe u ligi.

Dva totalno različita poluvrena, prvo u kojem su dominirali igrači Dynamica a u drugom poluvremenu smo mi igrali sa dosta mirnijom glavom i prestali sa nekontrolisanim šutiranjem za tri poena”, istakao je Oliver Popović.

“Uspeli smo da iskontrolišemo skok u napadu, spustili smo ih na samo 9 skokova što je ispod njihovog proseka. U pripremi za utakmicu pričali smo o njihovim prednostima: dobar kontranapad, organizovan skok u napadu i šut za tri.

Kada smo uspeli to da iskontrolišemo dobili smo utakmicu. Hvala navijačima na fantastičnoj podršci tokom cele sezone.” dodao je trener Novog Pazara.

“Čestitam Dynamicu na fer borbi. Ušli smo u utakmicu nervozno iako je bio dogovor da ne srljamo i ne razmišljamo o toj potrbnoj razlici od 9 poena.

Uz fantastičnu podršku publike, grada i navijača došli smo do uspeha. Nema reči kojim bi se zahvalili navijačima osim igrom na terenu i nadam se da su svi zadovoljni.

Dobili smo 10 dana slobodno i iskoristićemo ih maksimalno da se pripremimo za nastavak sezone u Superligi” kazao je Aleksej Nešović.

Indeksonline