Beograd – Na konferenciji za štampu posle poraza OKK Novi Pazar u Beogradu plejmejker plavih izjavio je da je ovo bio težak poraz za njegovu ekipu.

“Odlično smo otvorili utakmicu, međutim u jednom trenutku smo neobjašnjivo pali.Prestali smo da igramo. Čestitao bih ekipi OKK Beograd na boljoj igri, a nama ostaje da se okrenemo sledećim utakmicama i pokažemo pravu reakciju posle ovog poraza”, rekao je Branimir Berbakov.

Berbakov je u usponu forme u poslednjih nekoliko utakmica a na ovoj je postigao 10 poena te imao po tri skoka i asistencije za nešto više od 35 minuta provedenih u igri.

“Očekujem od moje ekipe da se “podignemo”, nastavimo borbu za Aba2 ligu i u sledećim utakmicama pokažemo pravo lice, kako se od nas i očekuje” dodao je on.

Trener košarkaša Novog Pazara Oliver Popović vidno nezadovoljan izjavio je sledeće:

“Osim u prvoj četvrtini nismo postojali na terenu. Nadskočili su nas i oni su jedna od retkih ekipa koje su uspele u tome ove sezone”, naglasio je Popović.
Odnos u skokovima bio je 41-28 u korist domaćina.

“Dekoncentracija totalna u našoj igri rezultirala je zasluženom pobedom OKK Beograd na čemu im čestitam”, zaključio je trener.

Sledeću utakmicu OKK Novi Pazar odigraće u nedelju, 10.3. sa početkom u 18 časova.

M. D. /Foto:I.Ličina