Novi Pazar – U izjavama za medije posle fenomenalne košarkaške predstave u “Pendiku” i pobede OKK Novi Pazar protiv KK Borac iz Čačka trener domaćih Oliver Popović i košarkaš Nemanja Krstić istakli su odličnu atmosferu koju su napravili navijači.

“Ovo je bila jedna prava prvenstvena utakmica, tvrda i teška. Videlo se da je i nama i njima bilo stalo do pobede i to je doprinelo ovako uzbudljivom meču.

Nama je večeras bilo biti ili ne biti i ovom pobedom imamo šansu da se u poslednjem kolu protiv Dynamica borimo za pobedu i drugo mesto na tabeli koje vodi u ABA 2 ligu”, istakao je Popović.

“Zahvaljujem navijačima koji su došli u velikom broju i nadam se da su imali šta da vide. Borac je odigrao odličnu treću četvrtinu ali smo mi uspeli da se vratimo i na kraju dobijemo utakmicu.

Okrećemo se poslednjem kolu protiv Dynamica a gostima želim uspeh u završnici ABA 2 lige”, zaključio je trener domaćih.

Nemanja Krstić bio je jedan od najboljih u redovima OKK Novi Pazar sa po osam poena i skokova.

“Čestitao bih Borcu na odličnoj utakmici. Pozdravio bih sve navijače Novog Pazara koji su došli večeras. Osim Čačka u Srbiji ne postoji ovakav domaći teren.

Daćemo sve od sebe da sledeće sezone zaigramo u ABA 2 ligi.

Pozivam sve navijače da dođu sledeće nedelje na utakmicu protiv Dynamica a mi ćemo se potruditi da im vratimo još jednom pobedom” kazao je miljenik domaće publike Nemanja Krstić.

Indeksonline