NOVI PAZAR – Rukometaš Novog Pazara Armin Kaltak ocenio je danas da je njegov tim tokom sezone pokazao da spada medju šest najboljih u ligi, kao i da je favorit protiv Crvene zvezde u predstojećoj utakmici 20. kola Superlige.

“Prema stanju na tabeli, bliži smo smo pobedi od Crvene zvezde, koja traži bodove spasa. Odlično igramo i na pragu smo plej-ofa. Motivisani smo, spremni i željni revanša za nesrećan poraz u prvom delu prvenstva. Imamo prepoznatljivu rukometnu publiku i verujem da će dvorana biti puna”, rekao je Kaltak.

Posle 19 kola, Novi Pazar je trećeplasirani u elitnom takmičenju sa 24 boda, a Crvena zvezda je na devetom mestu i ima 10 bodova manje.

Golman i kapiten Pazaraca Irfan Ćosović ocenio je da sledi istorijska utakmica za klub i izrazio očekivanje da će domaćin, uz pomoć publike, ostvariti pobedu za plasman u plej-of.

“Prvi put igramo sa crveno-belima na našem terenu. Atmosfera u ekipi je odlična od početka prvenstva, a prethodnih dana dobro smo trenirali. Želimo da dokažemo da smo bolji i da uz pomoć navijača, koje pozivam da dodju u što većem broju i naprave atmosferu kao u meču protiv Partizana, upišemo pobedu”, kazao je Ćosović.

Rukometaši Novog Pazara i Crvene zvezde igraju u subotu od 19 časova u dvorani Pendik, uz besplatan ulaz.