BEOGRAD – Vandalski upad pristalica Saveza za Srbiju u zgradu RTS-a i uništavanje državne imovine pod dirigentskom palicom Ðilasa i Obradovića, nije politička, već huliganska borba, izjavio je predsednik Gradske opštine Voždovac i član GO SNS Aleksandar Savić.

Po ko zna koji put, svedoci smo primitivnosti licemernog Saveza za Srbiju koji besprizornim, nasilničkim delovanjem želi da se se domogne vlasti”, istakao je Saviić u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu.

On je poručio da su maske pale – počeli su sa porukama mržnje, potom sa vešalima, a sada su krenuli i sa uništavanjem javne imovine i primenom fizičke sile.

“Najoštrije osuđujem ovaj sramni akt propalih predstavnika opozicije, čime su još jednom pokazali ne samo svoje pravo lice, već i činjenicu da nedostatak građanske podrške pokušavaju nadomestiti nasilničkim putem, služeći se metodama koje su nedopustive u demokratskom društvu”, napomenuo je Savić.

Svako ko želi i ima nameru da prolivanjem krvi na ulicama osvaja vlast treba biti adekvatno sankcionisan i kažnjen, poručio je on.