BEOGRAD – Na putu kod poznatog izletišta Zabran u Obrenovcu, motoristi koji su bili na skupu presreli su četvoročlanu porodicu iz Beograda i pretukli ih. Pretučeni su otac G. J. 44), majka J. J(44) i 14-godišnja kćerka L. J. Najmlađeg sina P. J. zaključali su u autu. Ne zna se šta je motiv napada, piše Kurir.

„Preprečili su im put, bukvalno napravili zasedu na izlazu na magistralnu, izvukli oca iz auta i počeli da ga tuku. U drugom autu za njim je išla žena sa kćerkom koje su pokušale da odbrane oca i supruga. I njih su tukli i imaju vidljive povrede“, rekao je za Kurir izvor iz istrage.

G. J. je trenutno na Urgentnom centru u Beogradu, gde se utvrđuje da li su mu polomljeni prsti. Ugruvan je a vidljive su mu povrede na vratu od davljenja i na rukama. Njegova supruga Jelena zbrinuta je na pedijatriji u Obrenovcu zajedno sa ćerkom. Dete je posle pregleda upućeno na Institut za dete i majku.

„Drumski razbojnici“ vozili su crne čopere šabačkih registarskih tablica i sa lica mesta pobegli su neposredno pre dolaska policije. Potraga je u toku. Iz MUP-a apeluju na građane koji su videli maltretiranja porodice Jevtić i imaju saznanja o napadačima da se jave najbližim policijskim stanicama. Kako saznajemo u toku je pregled sigurnosnih kamera kako bi se utvrdio identitet motorista u ovom nezapamćenom napadu.


Kurir