Naslovna FEATURED Utakmica sezone: FK N. Pazar – FK Trayal 16 h

Utakmica sezone: FK N. Pazar – FK Trayal 16 h

Novi Pazar – Za nešto više od sat vremena počeće jedna od najvažnijih utakmica FK Novi Pazar u poslednjih nekoliko sezona. U goste dolazi ekipa Trayala iz Kruševca koja je nedavno poražena na Gradskom stadionu u 30.kolu regularnog dela sezone sa 1:0.

Ta utakmica je izazvala veliku pažnju fudbalske javnosti u Srbiji, naročito posle saopštenja uprave Trayala koja se žalila na navodno neregularne uslove u kojima je utakmica odigrana. Naravno i FK Novi Pazar se oglasio saopštenjem u kojem demantuje takve navode i čak je uprava kluba zatražila da se današnji meč direktno prenosi na TV kako bi se otklonile svake sumnje.

Novi Pazar je Plej aut Prve lige Srbije započeo pobedom na gostovanju FK Bečej pa tako u dobrom raspoloženju očekuje izuzetno važan duel za opstanak u prvoligaškom društvu. Očekuje se paklena atmosfera jer su dolazak u velikom broju najavili i najvatreniji navijači.

Zato ,ne propustite priliku da u ovom veoma važnom trenutku za fudbalski Novi Pazar date podršku svojim prisustvom na Gradskom stadionu od 16:00 h.

Indeksonline /Foto :FB

Exit mobile version