PRIJEPOLJE – U saobraćajnoj nesreći u blizini Frankfurta u Nemačkoj život je izgubilo dvoje državljana Srbije, Medina Bjelak (22) iz okoline Brodareva i njen verenik Alen Kučević (24) iz Prijepolja. Do nesreće je došlo kada se policijski automobil, direktno zakucao u vozilo u kojem se nalazio par iz naše zemlje.

Grad na Limu potresla je vest, da je dvoje mladih ljudi poginulo u Nemačkoj. Medina je od malena živela u dijaspori sa roditeljima, mlađim bratom i sestrom u okolini Frankfurta, dok je Alen otišao pre četiri godine da radi kao građevinac, i živeo je sa bratom nekoliko kilometara dalje od nje. Poslednjih dve-tri godine mladi par je bio u vezi, za početak avgusta bila je zakazana velika svadba u Prijepolju.

Rodbina nastradale devojke kaže da je ovaj par poslednji put bio u rodnom gradu početkom godine, kada su ljubav rešili da krunišu brakom i zakazali venčanje.

– Planirali su nakon svadbe, koja je bila zakazana na leto u rodnom gradu da se vrate za Nemačku i da tu zasnuju porodicu.Smrt ih je stigla dok su išli da gledaju stan, koji suplanira da kupe u Lengenu, kod Franfurta – kroz suze za “PP Mediju” priča bližnji rođak nastradale devojke.

On dodaje i da je odmah nakon nezgode, tim putem, vraćajući se sa posla naišao Medinin otac, Ibrahim sa kolegom i kada je video zastoj na magistrali neznajući da mu je tu ćerka nastradala prošao sporednim putem do stana.

Policijsko vozilo u kojem su se nalazila trojica policajca, bilo je pod rotacijom i kretalo se velikom brzinom ka Frankfurtu gde se u jednom polju srušio i zapalio manji avion.

Vreme i mesto sahrane nastradalog para još uvek nije poznato.


PP Media