BEOGRAD – Trener fudbalera Partizana Savo Milošević uoči utakmice 29. kola Superlige protiv Čukaričkog istakao je da je njegova ekipa, sem u rezultatskoj, nalazi u psihološkoj krizi i najavio angažovanje psihologa.

“Pristisak postoji uvek i normalan je u klubu kao što je Partizan. Najveći problem je što je iz rezulttaske krize proizašla psihološka. Nama u ovom trenutku najviše može da pomogne nekoliko dobrih rezultata “, rekao je MIlošević na konferenciji za medije i dodao da će angažovati pshiloga koji će raditi sa ekipom.

“”Planiram dovođenje psihologa u tim, ali ne očekujem da on reši sve probleme Partizana. Več od sledeče nedelje ćemo ga angažovati. Voleo bih da ceo pristisak navijača i medija bude na meni, da rasteretim ekipu na terenu”, rekao je on.

Kada je u pitanju duel protiv Čukaričkog Milošević je istakao nda očekuje drugačiji emč nego u Kruševcu, pre svega jer se igra na domaćem terenu.

“Susrešćemo se sa ekipom koja u ovom trenutku ima sve što mi nemamo. Čukaricki je klub koji ima mir, funkcionišu kao privatan klub, dobro organizovan. Imaju zadovoljnu ekipu, sve one stvari koje mi treba da popravimo. Nemamo prostora za kukanje. Prihvatio sam se posla, znao sam da će biti jako teško, ali znam da ova ekipa može bolje. Nadam se da ćemo krenuti od sutra, jer pobeda protiv jedne takve ekipe može da bude inicijalna kapisla”, objasnio je Milošević.

Milošević je rekao i kakvoj se atmosferi nada na debiju u Humskoj.

“Poslednjih puta sam na stadionu Partizana bio kad sam dodeljivao pehare kao funkcioner FŠ. Bio je pozitivno, nadam se da će i sutra biti neka slična atmosfera”, zaključio je Milošević.

Meč između Partizana i Čukaričkog igra se sutra od 19 sati na stadionu u Humskoj.

Tanjug /Foto :Tanjug /T. Valič