BEOGRAD – Dnevne novine u izdanjima od utorka, 9. aprila, pišu o godišnjici bitke na Košarama, o incidentu u hali “Pionir” u kojem je učestvovao voditelj i glumac Milan Kalinić, kao i o predstojećem protestu “Jedan od pet miliona” u Beogradu 13. aprila. ALO – List piše da postoji tajni plan predstavnika Saveza za Srbiju Boška Obradovića i Dragana Djilasa, pod naslovom “Totalna blokada Beograda”.

BLIC – “Jutka se svuda hvali da će biti oslobodjen” o sudjenju bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki optuženom za seksualno uznemiravanje bivše sekretarice Marije Lukić. “Tužilaštvo čeka dokaze protiv Kalinića” o krivičnoj prijavi protiv glumca i voditelja Milana Kalinića zbog učešća u tuči na utakmici Partizan – Crvena zvezda u hali “Pionir”.

VEČERNJE NOVOSTI – “U školi po ceo dan uz besplatan ručak” list piše o tome da više od 200 ustanova od 1. septembra uvodi celodnevnu nastavu. “Milan nije kriv, ja sam izazvao tuču”, Zvezdin navijač Dalibor Krković sa kojim se potukao glumac Milan Kalinić za taj list govori o incidentu.

DANAS – List piše o protestu “Jedan od pet miliona” u subotu 13. aprila pod naslovom “Pritisak na prevoznike, odbijaju vožnje na protest”. “Svaka subota izuzetno nervira predsednika”, intervju novinara Miroslava Miletića za taj list.

INFORMER – “Na Košarama sam gledao drugove kako živi gore”, ispovest vodnika Saše Radojevića o borbama na Košarama.

KURIR – List piše da je uhapšen glavni svodnik estrade – “Političar i košarkaš na spisku makroa”.

POLITIKA – “Jači od OVK pešadije i NATO avijacije” list piše o 20. godišnjici bitke na Košarama. “Notari glavna karika u borbi protiv pranja novca”, intervju predsednika Medjunarodne unije javnih beležnika Hosea Markenjoa de Ljanoa.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom “Depeša sa Košara koja ledi krv u žilama” list piše o borbama na Košarama pre 20 godina.


Beta