BEOGRAD, 25. aprila 2019. (Beta) – Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 25. april, pišu o protestu u Beogradu povodom trogodišnjice rušenja objekta u Savamali, kao i o situaciji na Kosovu i poseti predsednika Srbije Kini.

ALO – List piše o poseti predsednik Srbije Aleksandra Vučića Kini “Sa Kinezima ćemo praviti robote i oružje”.

BLIC – “Novo sudjenje Bubalu za privatizaciju Luke Beograd”, o tome da je Apelacioni sud poništio oslobadjajuću presudu bivšpe4m ministru Predragu Bubalu.

VEČERNJE NOVOSTI – “Srpskoj listi ne daju na izbore”, o odluci CIK-a koja je odbila kandidature čelnika Srpske liste u četiri opštine na severu Kosova. List piše o predlogu lidera SDA Sulejmana Ugljanina za promene naziva ulica u Novom Pazaru “Nemanju bi da protera, a da postavi Aliju, Rugovu i Aćifa”.

DANAS – “Nasilnike sa fantomkama štite fantomi na vlasti”, o protestu Inicijative Ne da(vi)mo Beograd povodom trogodišnjice nekažnjenog rušenja u Savamali. “Šapić: Rano je govoriti o izbornim koalicijama”, kaže za list lider SPAS-a Aleksandar Šapić. List objavljuje i autorski tekst glavnog i odgovornog urednika Kulturno-umetničkog programa RTS Nebojše Bradića “Da li su svi predsednici zapravo glumci”.

INFORMER – “Baba jača od Čaka Norisa”, list piše da je Živadinku Jovanović (68)” ;udario voz, odbacio je 12 metara, prešao preko nje a ništa joj ne fali”.

KURIR – List piše da je ruski predsednik Vladimir Putin porinuo u more atomsku podmornicu Belgorod – “Putinov Beograd najmoćnije oružje na svetu”.

POLITIKA – “Džihadisti na KiM – oružje za ‘crne operacije’ protiv Srba”, naslov je teksta o jačanju džihadista iz “Islamske države” na Kosovu. List prenosi izjavu predsednika države iz Kine, povodom odluke izborne komisije – “Vučić: Priština ukida demokratiju, niko ne reaguje”.

SRPSKI TELEGRAF – “Mladoženja isprosio mladu, pa poginuo sa ocem i bratom”, o užasnoj saobraćajnoj nesreći kod Rume.


Beta

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here