BEOGRAD – Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od utorka pišu o sahrani udovice bivšeg predsednika SRJ i Srbije Slobodana Miloševića i predsednice JUL-a Mirjane Marković u subotu u Požarevcu, o demoliranju firme “5D” kod Vranja i o hapšenju članova mafijaške grupe “Amerika”.

ALO – “Srbi, vreme je da se ujedinimo”, kazao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu za Alo.

BLIC – “Nije dočekala da joj sude za zločine”, o smrti Mire Marković i aferama koje se vezuju za njeno ime. List piše i o nacrtu Krivičnog zakonika “Doživotna za ubice dece i trudnica”. “Otkrivamo kako će izgledati celodnevna nastava u školama” o pilot projektu koji počinje od 1. septembra u 240 škola u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI – “Mirina urna ispod lipe u Požarevcu”, o sahrani Mirjane Marković. “Vezali čuvara pa zapalili sve kamione”, o demoliranju firme “5D” kod Vranja.

DANAS – “Smajlović: Slavko Ćuruvija nije predlagao hašku optužnicu protiv Miloševića. Prpa: Ljiljana Smajlović laže, to se njoj nije svidelo” o polemici supruge ubijenog novinara Slavka Ćuruvije Branke Prpe i novinarke i Ćuruvijine nekadašnje bliske saradnice Ljiljane Smajlović. List donosi i autorski tekst lidera Levice Srbije Borka Stefanovića “Blokade i kampovanje nisu potpuno isključeni”.

INFORMER – Pod naslovom “Dogovoren leks specijalis” list piše o usvajanju zakona o konverziji kredita u švajcarskim francima.

KURIR – “Vatra progutala Notr Dam”, o požaru u poznatoj pariskoj katedrali.

POLITIKA – “Folksvagen još nije odustao od Srbije”, o mogućem dolasku te nemačke kompanije u Srbiju. O novom kodeksu za zaposlene u organima AP Vojvodine “Javni službenik ne sme da piše stranačkom olovkom”.

Beta