BEOGRAD – Sutra su na programu utakmice 30. kola Superlige Srbije, poslednjeg u regularnom toku sezone, u kome pažnju najviše privlači duel Vojvodine i Partizana u Novom Sadu, Radnički u Nišu čeka Bačku, a lider Crvena zvezda igra sa Proleterom.

Fokus je na borbi za plej-of, poslednja dva mesta drže Vojvodina i Napredak, a šansu iz drugog plana vrebaju subotički Spartak, Radnik i Voždovac.

Čini se da je u najboljem položaju Napredak jer čeka “fenjeraša” Zemuna, Spartak će protiv Rada tražiti trijumf i osluškivati dešavanja iz Kruševca i Novog Sada, isto kao i Radnik koji “gostuje” na svom terenu protiv vranjanskog Dinama u derbiju Juga.

Ostalo je i pitanje sa koliko bodova prednosti će Zvezda ući u plej-of u odnosu na Radnički, pošto je razlika sada devet bodova, ali u slučaju da oba tima slave iznosiće pet zbog podele pred doigravanje.

Raspored utakmica: Čukarički – Mladost (17 sati), Dinamo – Radnik (17), Napredak – Zemun (17), Radnički – Bačka (17), Spartak – Rad (17), Vojvodina – Partizan (17), Voždovac – Mačva (17), Crvena zvezda – Proleter (19).

Tabela: Crvena zvezda 81 bod, Radnički Niš 72, Partizan 54, Čukarički 53, Mladost Lučani 45, Proleter 38, Napredak 38, Vojvodina 36, Spartak 35, Radnik 35, Voždovac 34, Mačva 32, Bačka 25, Rad 21, Dinamo Vranje 20, Zemun 18.

Tanjug /Foto :Pixabay