SJENICA – Delegacija Mešihata Islamske zajednice Sandžaka (Rijaseta Islamske zajednice Srbije), predvođena Muftijom mr. Senadom ef Halitovićem 03.04.2019. godine je bila u posetu opštini Sjenica i tim povodom sastali se sa predsednikom te opštine, gospodinom Hazbom Mujovićem.

Sastanak je protekao u prijatnoj atmosferi u kojoj su i predstavnici opštine kao i predstravnici Islamske zajednice istakli važnost nastavka kvalitetne saradnje u cilju poboljšanja kvaliteta života kako muslimana, tako i svih ljudi na prostoru Sandžaka.

Sastanku su takođe prisustvovali i predstavnici Medžlisa IZS u Sjenici i tu je posebno bilo govora kako tu saradnju između, pre svega, Medžlisa u Sjenici i Opštine Sjenica podići na veći nivo na toj teritoriji u cilju uspostavljanja mira i jednistva.

Na kraju sastanka, na obostrano zadovoljstvo i razumevanje dogovoreni su dalji koraci i potvrđena saradnja i prijateljstvo ove dve institucije.

Muftija sandžački se zahvalio predsedniku Opštine, gospodinu Hazbu Mujoviću na toplom srdačnom dočeku i pozvao ih u posetu Islamskoj zajednici.


Mešihat