Lovefest – Samo nekoliko dana posle nesvakidašnje objave line up-a, koja je trajala punih 10 sati, limitirana serija trodnevnih ulaznica za trinaesto izdanje Lovefesta prodaje se neverovatnom brzinom. Ulaznice po specijalnoj ceni od 28 evra gotovo da su u potpunosti rasprodate iako će prodaja trajati do 3. aprila u ponoć.

Prema rečima organizatora, oni koji žele da uštede više od 70% i na vreme kupe kartu za Lovefest 2019, to mogu učiniti još samo u narednih 36 sati i to putem sajta www.lovefest.rs ili u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) i Gigstixa.

“Izgleda da se naš ovogodišnji slogan “Po tvom ukusu” odnosi na mnoge ne samo u Srbiji već i celom regionu, jer je interesovanje za ovogodišnji Lovefest rekordno. Iznenađenja tek slede i već znamo da će ovo biti Festival koji će svi posetioci dugo pamtiti”, poručuju iz organizacije.

Najtraženija svetska imena od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji


Među svetskim imenima koja će ove godine od 1. do 3. avgusta nastupiti na Lovefestu nalaze se svi, od tehno legendi sa više od 30 godina karijere, do novih i trenutno najtraženijih imena na svetskoj elektro sceni. Tako će prvi dan festivala, na čuvenom Fire Stage-u, otvoriti legenda nemačke tehno scene Richie Hawtin, koga ne treba posebno predstavljati. Zajedno sa njim 1. avgusta nastupiće i Enrico Sanguliano i Rodhad, a posle četiri godine na Lovefest ponovo stiže holandska zvezda Joris Voorn.

Petak na Lovefestu donosi neka od najduže očekivanih imena u Srbiji, Jamie Jones-a i trenutno najtraženiji dvojac na svetu The Martinez Brothers. Iste večeri nastupiće i Guy Gerber, a u Vrnjačku Banju po drugi put dolazi i Nick Curly. Poslednja noć festivala na Fire Stage-u može slobodno da se nazove svečanom ceremonijom zatvaranja, jer će zvezde večeri biti Marco Carola i Joseph Capriati, a njima će se pridružiti trojac ItaloJohnson i rezident čuvenog kluba “Amnesia” sa Ibice Tini Gessler.


E.Ćorović