DUBROVNIK – Angela Merkel, princ Charles, Dick Cheney samo su neki od moćnika sveta koji su tokom poseta Dubrovniku morali prošetati od Ploča do Kneževa dvora

Tretman kakav je Cristiano Ronaldo dobio u Dubrovniku dosad nisu dobili ni najveći državnici sveta kada bi posećivali ovaj grad, prenosi Dubrovački vjesnik.

Slavnog fudbalera i njegovu devojku Georginu Rodriguez u kombiju su dovezli do samih vrata poznatog dubrovačkog restorana 360 unutar gradskih zidina. Osim Ronalda, u novijoj dubrovačkoj istoriji takav tretman pružen je jedino papi Ivanu Pavlu II.

Angela Merkel, princ Charles, Dick Cheney samo su neki od moćnika sveta koji su tokom poseta Dubrovniku morali prošetati od Ploča do Kneževa dvora, no Ronaldu je omogućen prevoz do samih vrata restorana, što samo govori o tome koliki status zvezde ima fudbaler.

Podsećamo, Ronaldo je u Dubrovnik sleteo sinoć oko 22.30 sati, a njegova verenica Georgina brzo se pohvalila fotografijom u kupaćem kosrimu. Par je kasnije ručao na Lopudu, a fudbaler se rado fotografisao s osobljem.


IndeksOnline/Dubrovački vjesnik