PRIBOJ – Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Prijepolje organizuje sajam zapošljavanja, u petak 05.04.2019. godine, od 11.00 – 13.00 časova, u prostorijama Hotela „LIM“ u Priboju.

Učešće na sajmu je najavilo preko 20 poslodavaca različitih delatnosti koji će ponuditi preko 120 radnih mesta. Traže se radnici različitih profila i stepena stručne spreme kao što su: autogeni varioci, argon varioci, CNC operateri, dipl.veterinari, veterinarski tehničari, inžinjeri poljoprivrede-agroekonomisti, administrativni radnici, projektanti-konstruktori, komercijalisti i menadžeri prodaje, plastičari, dipl.hemijski inženjeri, dipl.inž.elektrotehnike, metalostrugari, pogonski električari, lakireri-farbari, ekonomski referent za finansije, knjigovođe, šivači, konobari, kuvari, prodavci, nekvalifikovani pomoćni radnici, terenski saradnik na prodaji bankarskih usluga, savetnik za životno osiguranje, zidari, pomoćni građevinski radnici, moleri, električari, elektromonteri mreža i postrojenja, elektromehaničari energetike, elektrotehničari automatike, mašinski inženjeri, poslovni sekretari, spremačice, operateri na glodalici,strugu i bušilici, vozači B,C i E kategorije, disponenti-dispičeri, radnici na održavanju poslovnog prostora,Dipl.ekonomisti, FON-Smer marketing, inženjeri metalurgije, mašinski tehničari, hemijski tehničari, metaloglodač, metalobrusač, bravar, kalioničar, automehaničar, preser,limar .

Sajmovi zapošljavanja omogućuju direktan kontakt poslodavaca i nezaposlenih. Pozivamo sve nezaposlene koji žele da posete sajam zapošljavanja da se jave svojim savetodavcima za zapošljavanje, od kojih će dobiti sve neophodne informacije o tome kako da se predstave budućim poslodavcima.

PP Media