Aktivisti SDP-a obradovali prolaznike u Novom Pazaru

NOVI PAZAR – Sa ciljem da građanima Novog Pazara ulepšaju ramazanske dane aktivisti Sandžačke demokratske partije obradovali su prolaznike na gradskom šetalištu simboličnim poklonima. Oni su razgovarali sa postačima i građanima o značaju meseca posta i svojim primerom podsetili prolaznike na važnost dobročinstva u ovim danima.

Razgovor sa građanima i prigodni pokloni su već postali tradicija Sandžačke demokratske partije u mesecu ramazanu. Građani su uz lepu riječ i osmeh omladinaca, dobili i vaktije, tespihe, zanimljive ukrasne torbice, ali i cegere za ramazanske pitice i namirnice.

”Mi smo odlučili da kao i svake godine tim simboličkim poklonima obradujemo naše drage sugrađane i pokažemo koliko je ovaj mesec značajan, da je ovaj mesec, mesec dobrote, oprosta, i istinskih ljudskih vrijednosti”, kaže ispred Sandžačke demokratske partije, Rijad Ikić.

Na ovaj način aktivisti Sandžačke deomraktske partije su građanima poželeli ugodne ramazanske dane, a postačima da isposte i da im post bude primljen.


rtvnp