Inđija je u prvom meču baraža za popunu Super lige sa 3:0 pobedila Dinamo iz Vranja
Dragan Antić, šef stručnog štaba Dinama, grmeo je na sav glas na sudiju Aleksandra Vasića posle utakmice u Sremu.

– Ovo je pljačka, iživljavanje sudije, sramota za srpski fudbal. Pomoćni sudija je na početku signalizirao da nije kazneni udarac za domaćina, a on je pokazao na jedanaesterac. Videla se namera da nas pokrade u poslednjoj utakmici u karijeri. Ko je mogao da pošalje baš sudiju iz Vojvodine da se oprosti u ovom meču?! Apsurdno je što je vratio da se penal ponovo izvede, međutim, prvi je u kazneni prostor ušao igrač Inđije.

Antić je ljutio dodao:

– Vidim da smetamo nekome, zato ćemo u nedelju da pokažemo celoj Srbiji koliko vrede i Dinamo i Vranje. Anđelković je provocirao naše igrače, za nas Vasić nije ništa svirao, za rivala – sve! Znam odakle idu otrovne strelice, sve ću da kažem posle revanša. Naša ekipa sasečena je u drugom minutu, tad nam je pokazano da nemamo šta da tražimo. Dobro smo prošli, da su nam Inđijci dali pet golova ništa ne bi bilo čudno.

Srđan Blagojević, šef stručnog štaba, sigurnom rukom vodi zeleno-bele prema eliti:

– Zaslužena pobeda, iako nismo očekivali da će biti izražena sa tri gola razlike. Pruža nam nadu da bismo u revanšu mogli do cilja, iako nema zavaravanja da će biti lako. Imamo malo više šansi nego pre ovog duela, a svesni da će i Dinamo, pred svojim navijačima, biti u drugačijem svetlu. Imamo pravo da se nadamo uspehu, jer smo pokazali da možemo da igramo sa članovima elite. Ako uspemo, graničiće se sa čudom, ali ko u čuda veruje taj ih i stvara.

Sportskižurnal/indeksonline