NOVI OAZAR – Novopazarska nevladina organizacija “Put sredine” renovirala je oronule stepenice u dvorištu osnovne škole “Vuk Karadžić”. Pored uređenja dvorišta, članovi ove organizacije okrečili su i plafon u holu te vaspito obrazovne ustanove.

Za nesebičan doprinos u pružanju podrške i pomoći ovoj ustanovi, OŠ “Vuk Karadžić” dodelila je zahvalnicu NVO “Put Sredine”.

“Elhamdulillah, još jedan u nizu projekata NVO “PUT SREDINE” je i ovo nesebično pružanje pomoći i podrške našim najmlađim sugrađanima u OŠ “VUK KARADŽIĆ”. U dvorištu najveće škole u Novom Pazaru glavne stepenice za ulaz su bile u dosta lošem stanju i gotovo neupotrebljive tako da smo izvršili potpunu sanaciju i popravku istih i doveli u stanje prohodnosti za naše mališane. Izvršili smo i krečenje (bojenje i popravku) plafona u holu unutar škole i s time poboljšali uslove za njihov boravak i dalje aktivnosti inšallah” – rekli su iz NVO “Put sredine”.

Oni su se zahvalili direktorki i osoblju škole na podsticaju a posebno su kako kažu zahvalni donatorima koji su se odazvali i ispratili još jednu akciju.

“Molimo Allaha, Onoga Koji mnogo daruje da ih sve obilato nagradi” – dodali su iz NVO.