Naslovna Sport Boks DUPLJAK: Ajli nedostaju borbe, u državi nema dostojnu protivnicu

DUPLJAK: Ajli nedostaju borbe, u državi nema dostojnu protivnicu

NOVI PAZAR – Članica Kluba borilačkih sportova Novi Pazar Ajla Lukač rekla je danas da očekuje još jednu zlatnu medalju na Svetskom kupu u Budimpešti, iako će u lou-kiku do 56 kilograma imati nekoliko opasnih rivalki.

“Prošle godine dobila sam tri protivnice na putu do trofeja, a sada nas je nešto manje u žrebu. Posebno je opasna Poljakinja Ivona Njeroda, tu je i Ukrajinka Žana Kondratova. S njima sam se već sastajala. Ipak, spremna sam i očekujem zlato”, rekla je Lukač.

Svetski kup u Mađarskoj, 25. po redu, na programu je od 16. do 19. maja, a za lou-kik do 56 kilograma prijavljeno je ukupno sedam kik-bokserki.
“Tempiram formu za oktobar i Svetsko prvenstvo u Sarajevu, gde će pokušati da osvojim jedinu titulu koja mi nedostaje. Budimpešta je odličan test”, ocenila je Lukač, koja je aktuelna prvakinja Evrope.

Trener Husein Dupljak izrazio je žaljenje što je Lukač do zlatnih odličja na ovogodišnjim prvenstvima Srbije u lou-kiku i K1 stigla bez ulaska u ring.

“Izuzetno je spremna, možda kao nikada ranije. Sa Poljakinjom ima nerešen skor u dva meča, ali ubeđen sam da će osvojiti zlato. Nedostaju joj borbe, ali u državi nema dostojnu protivnicu, pa sparinguje s težima do sebe”, naveo je Dupljak.


Rtvnp

Exit mobile version