LONDON – U svlačionici je uz TV odgledao utakmicu do kraja, kazao je Klopp za Sky Sports

Jurgen Klopp, menadžer Liverpoola, obratio se medijima i progovorio o povredi Mo Salaha, koji je u 73. minuti duela protiv Newcastle Uniteda s terena iznesen na nosilima.

Egipćanin je nakon sudara sa domaćim golmanom Martinom Dubravkom ostao nepomočno ležati na terenu, a zbog udarca u glavu nije mogao nastaviti susret.

Scene sa St. James Parka bile su šokantne, a kompleta stadion aplauzima je pozdravilo trenutak kada je Salah na nosilima napustio teren.

– Salah je dobro. U svlačionici je uz TV odgledao utakmicu do kraja – kazao je Klopp za Sky Sports nakon utakmice:

– Bilo je teško igrati protiv ovakvog Newcastlea. Igrali smo na trenutke fantastičan fudbal, trebali smo sve rešiti pre nego što su oni postigli drugi gol. No, kraj je bio brilijantan. Ovo je pobeda strasti, srca i apsolutne želje. Apsolutno brilijantno. Morali smo se boriti i ne mogu biti ponosniji. Bio sam miran jer sam verovao da je ovo sudbina.

Navijače Liverpoola obradovao je i Dejan Lovren, koji je preko svog Instagramu poručio da je Salah dobro, poručivši da je “Mo čudovište”.

Međutim, još nema zvaničnih informacija hioće li Salah biti spreman za revanš polufinala Lige šampiona protiv Barcelone (utorak), odnosno poslednji meč engleskog šampionata koji se igra narednog vikenda.