Naslovna EXTRA Naslovne strane dnevne štampe za subotu 18. maj 2019. godine

Naslovne strane dnevne štampe za subotu 18. maj 2019. godine

BEOGRAD – Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu pišu o izborima na severu Kosova, oglašavanju vrha Srpske pravoslavne crkve sa Sabora, gasovodu Turski tok, užasnom prebijanju maloletnika posle fudbalske utakmice.

BLIC – “To nisu navijači, to su ubice, po glavi su ga tukli bejzbolkama”, list donosi razgovor sa doktorkom Danicom Grujičić o prebijanju M.M.(16) na Voždovcu, nakon utakmice Torlak-Studentski grad.

VEČERNJE NOVOSTI – “Albanci rizikuju haos na severu!”, list piše o izborima na severu Kosova zakazanim za nedelju. O saopštenju Srpske pravoslavne crkve sa zasedanja Sabora “Nećemo podelu, Kosovo je Srbija”.

DANAS – Da je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković zakazala sednicu o Kosovu na koju poziva i predsednika države Aleksandra Vučića, list donosi u tekstu sa naslovom “Posle vladika Vučić ide pred poslanike”. U Kliničkom centru Srbije, kako list navodi, svi termini za PET skener popunjeni “Onkološke bolesnike šalju na pokvaren aparat u Sremsku Mitrovicu”.

POLITIKA – “Gas iz ‘Turskog toka’ puni skladište ‘Banatski dvor'”, list piše da će jedan krak ovog gasovoda ići prema Republici Srpskoj, ali ne i u Hrvatsku. O odluci Skupštine grada Beograda da se povaćaju kazne nesavesnim vozačima “Za autobil ostavljen u parku ili na trgu kazna 25 000 dinara”.

Beta

Exit mobile version