Naslovna Sport Košarka Nurkić o oporavku: Još uvek sam mlad, ustat ću i biti još...

Nurkić o oporavku: Još uvek sam mlad, ustat ću i biti još jači

Portland – Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić trenutno je u procesu rehabilitacije nakon što je 26. marta tokom utakmice protiv Brooklyn Netsa doživeo lom noge, a on je rekao da se trenutno oseća dobro i da razmišlja pozitivno.

Centar Trail Blazersa je slomio obe potkolenične kosti leve noge u meču protiv Brooklyna, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu gdje su ga lekari uspešno operisali. 

U razgovoru za zvanični kanal Portlanda, Nurkić je rekao da se sve dešava s razlogom i da će nakon svega izaći još jači.

“Sve se dešava s razlogom i zbog toga se ne želim osvrtati previše na ono što je bilo. Još uvek sam mlad, trenirao sam puno tokom svoje karijere kako bih došao do ovoga što sam sada, ali bez obzira na sve, ustat ću i bit ću još jači. Takav je moj mentalitet”, kazao je, između ostalog, trenutno najbolji bh. košarkaš. 

On je kazao da oporavak teče dobro, da iz dana u dan napreduje i da je najbitnije razmišljati pozitivno. 

“Idem dan po dan. Osećam se dobro i najbitnije je razmišljati pozitivno”, rekao je Nurkić. 

Nurkić je dobio ogromnu podršku navijača, svog kluba, saigrača, ljubitelja košarke iz BiH i celog sveta.

“Hvala svima koji su me kontaktirali, poželeli mi sve najbolje i molili se za mene nakon povrede. Veoma cenim podršku”, rekao je Nurkić. 

Još uvek je rano za prognoze kada bi se Nurkić mogao vratiti na parket, a ovakve povrede zahtevaju pauzu od najmanje sedam meseci te bismo Jusufa mogli gledati na parketu krajem ove ili početkom iduće godine.

Klix.ba /Foto :yt_prtsc