Novi Pazar – Na konferenciji za novinare posle još jedne istorijske pobede OKK Novi Pazar trener i igrač domaće ekipe nisu krili zadovoljstvo:

Oliver Popović – Ovo je bila još jedna dobra utakmica za nas pre svega u pristupu i defanzivi. Osim skoka u prvom poluvremenu kontrolisali smo većinu utakmice. U pripremi utakmice znali smo da je njihov ofanzivni skok i kontranapad najjače oružje i to smo solidno iskontrolisali. Oni su se oslanjali više na šut za tri poena što je nama odgovaralo. Nekim ishitrenim greškama i izgubljenim loptama vratili smo Megu malo u život. Oni su imali malo problema sa povredama mada smo i mi konstantno u istom problemu. Sve u svemu jedno lepo iskustvo za igrače i publiku u Novom Pazaru i pobeda nad Abaligašem.

Mladen Simeunović:

– Imali smo veliku želju da pokažemo da rezultat i minimalan poraz od Mege u Beogradu nije bio plod slučajnosti. Ušli smo od starta jako i koncentrisano u utakmicu. Mislim da smo zasluženo pobedili pošto smo u svim segmentima igre dominirali. Čestitao bih svojim saigračima na još jednoj istorijskoj pobedi za Novi Pazar. Okrećemo se nastavku Superlige, još tri utakmice o kraja prvenstva.

Indeksonline /Foto :E. Ć.