BAR – U barskom naselju Čeluga, večeras oko 19 časova, iz vatrenog oružja ranjen je Baranin Vaso Bošković.

Policija je obavila uviđaj, i traga za počiniocem koji je Boškoviću pucao u noge. Napadač je poznat policiji, a kamere su zabeležile napad. On je prebačen u bolnicu i nije životno ugrožen.

Bošković je ranjen dok je bio u kladionici.

Bošković je u policijskoj evidenciji označen kao bezbedonosno interesantno lice. Prvi put je u medijima pominjan kao učesnik tuče sa Milanom Pupovićem. Tada je bio u društvu sa Milanom Škerovićem kada je došlo do svađe koja je kulminirala tučom. Nakon tuče Pupović je napustio lokal.

Kada je Škerović izašao napolje Pupović ga je udario vozilom. Škerović je preminuo od posledica udara nekoliko dana kasnije.

Podsetimo, Bošković je 2017. godine uhapšen sa ocem Duškom i bratom Milanom kada im je policija pronašla kokain.

Krajem novembra 2016. godine Boškovića je ranio sugrađanin Dino Ibrahimović, koji je na njega ispalio nekoliko hitaca.

Bošković i njegov brat Milan hapšeni su i 2014. godine zbog sumnje da su podmetnuli eksplozivnu napravu ispod automobila Alena Peročevića. Navodno su bili povezani sa kriminalnom grupom Veselina Bujića.

Te iste godine Ognjen Bujić i Bošković uhapšeni su zbog sumnje da su pretukli sugrađanina Marka Radomana.

On je sedeo u bašti kada su oni naišli i pozvali ga da pođe sa njima. Posle nekoliko koraka nasrnuli su na njega nogama i rukama, a onda je jedan od dvojice napadača izvadio pištolj i izudarao ga po glavi.

Kada je Radoman pao oni su pobegli, a pištolj su bacili nekoliko desetina metara dalje od kafića, gde ga je policija pronašla. Policija ih je ubrzo pronašla i uhapsila.


Indeks Online/CdM