SARAJEVO – Pevač i gitarista bihaćke grupe „The Babe Barbarella” Arslan Handukić još je u komi i teškom stanju nakon saobraćajne nesreće koju su članovi ove grupe doživeli u nedelju, 12. maja, na putu Bosanska Krupa – Bosanska Otoka u mestu Stragarić, prenosi Blic.

U ovoj stravičnoj nesreći na mestu je poginuo granični policajac Jasmin Gerzić, dok je njegov kolega Šefik Šabić teško povređen.

Iz Kantonalne bolnice „Dr Irfan Ljubijankić” iz Bihaća potvrđeno je za Avaz da je Handukić zadobio politraumu i da je bio zbrinut na Odeljenju za anesteziju, reanimaciju i intenzivno lečenje, prenosi Srpskainfo.

Handukić je tokom jučerašnjeg dana prevezen u Univerzitetski klinički centar Tuzla radi daljnjeg lečenja i tretmana.

U Tuzlu je dovezen u poslepodnevnim satima, potvrdila je Ersija Mujedinović, portparol UKC Tuzla.

“Pacijent je stigao i u toku je obrada. Smešten je u Kliniku za anasteziju i reanimaciju, na Odeljenje intenzivne njege. U besvesnom je stanju i priključen je na aparat za disanje”, rekla je Mujedinović.

Nesreća se desila u ranim jutarnjim satima, kad su se momci bihaćkog benda „The Babe Barbarella” vraćali sa nastupa u Banjaluci.

Oni su se svojim vozilom VW Tuaran sudarili sa “Audijem 100”, u kojem su bili granični policajci, koji su tog jutra krenuli da preuzmu smenu na Graničnom prelazu u Novom Gradu.

Policija još utvrđuje kako je došlo do direktnog sudara dva vozila.

Handukićeve kolege iz benda zahvalile su na Fejsbuk stranici prijateljima na podršci i interesovanju.