Branko Jereminov košarkaš Tamiša: “Pre svega želeo bih da čestitam Novom Pazaru na svim dosadašnjim rezultatima i sjajnoj sezoni. Čestitam takođe na večerašnjoj pobedi.

Mi smo bili upozoreni od strane stručnog štaba šta nas očekuje ovde, međutim posle odlične utakmice protiv Partizana očigledno nismo uspeli da se dovoljno oporavimo i kvalitetno pripremimo.

Koliko toliko smo se držali u prvoj i donekle u drugoj četvrtini međutim igrači Novog Pazara su bili borbeniji i više su pogađali i na kraju zasluženo pobedili.

Vladimir Bulatović košarkaš Novog Pazara : “Čestitao bih svojim saigračima na prvoj pobedi u Superligi. Ušli smo u ovaj meč mnogo ozbiljnije nego protiv Slobode i Mege.

Kontrolisali smo veći deo utakmice i na kraju zasluženo pobedili. Zahvalio bih se publici što su došli i što su nas podržali iako smo krenuli loše takmičenje u Superligi.

Bojan Jovičić trener KK Tamiš: “Čestitam Oliveru na odličnoj sezoni, plasmanu u ABA2 ligu i na večerašnjoj pobedi.

Zahvaljujem se što je povukao ručnu u poslednjoj četvrtini pa zato ovaj poraz izgleda koliko toliko pristojan. Stvarno smo danas deklasirani u Novom Pazaru.

Preuzimam odgovornost za izdanje moje ekipe. Očigledno da kada ekipa igra na ovaj način kako smo mi ograli večeras, bez glave, bez potrebnog kontakta i energije a naleti na jednu silno motivisanu ekipu da ste osuđeni na poraz.

Isto tako sam rekao svojim igračima da moraju da se pogledaju u ogledalo i da je ono što su pokazali danas i njihova sramota.

Mogu reći da nas je Hadžifejzović bukvalno pojeo i to ne samo jednog igrača nego celu petorku,pokrivao je svaki deo terena i u napadu i u odbrani.

Izvinjavam se Pazarskoj publici zbog ovog našeg izdanja i što nije bila zanimljivija utakmica. “

Oliver Popović trener OKK Novi Pazar: “Tamiš je jedna vrhunska ekipa sa odličnom organizacijom i godinama postižu fantastične rezultate u Kls.

Dakle, znali smo ko nam dolazi, pripremali smo se detaljno. Velika razlika u odnosu na utakmicu sa Slobodom gde posle jedne velike pauze i samo jedne kontrolne utakmice uopšte nismo bili u ritmu što se tiče košarke na parketu.

Ova utakmica je došla njima posle dobre utakmice protiv Partizana, nama posle Mege i jako je teško motivisati igrače posle utakmica protiv takvih timova.

Trudim se da igrače naučim da shvate da je svaka sledeća utakmica najvažnija.

Par igrača danas je bilo bez koncentracije ali većina tima je odigrala dobro, pre svega u odbrani, dobrom energijom i pritiskom na lopti.

Jedina zamerka je taj ofanzivni skok koji nije iskontrolisan kako treba i dekocentracija na nekim otvorenim šutevima za tri poena. “

Indeksonline