NOVI SAD – Za manje od sat vremena rasprodate su jednodnevne ulaznice po poklon ceni za ovogodišnji “Exit” festival koji se održava od 4. do 7. jula u Novom Sadu.

Protok servera za onlajn prodaju ove godine bio je dodatno pojačan navalom kupaca iz preko 70 zemalja, dok je ispred centralne blagajne “Gigstix” u tržnom centru Pariski magazin u centru Novog Sada, gužva počela da se formira već u osam ujutru, navodi se u saopštenju organizatora.

Interesovanje za ovogodišnje izdanje festivala je, kako se ističe, , najveće do sada, a glavni razlog je impresivan muzički program koji predvodi rok bend “The Cure”, sastav o kome se trenutno najviše priča “Greta Van Fleet”, nekrunisani kralj grime scene “Skepta” i nova hip-hop diva IAMDDB, čuveni di-džej Karl Koks, popularni di-džej tandem Dimitri Vegas i Like Mike, kao i hitmejkeri Ð Snake, “The Chainsmokers” i drugi na više od 40 bina i muzičkih zona širom Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu.

Na “Exitu” se očekuju posetioci iz Velike Britanije, Holandije, Turske, Slovačke, Rusije, Italije, Švajcarske, Austrije, Ukrajine, Mađarske, Finske, Češke, Nemačke, Norveške, Grčke, Švedske, ali i nekih dalekih zemalja kao što su Kina, Alžir, Tunis, Indija, Brazil, Egipat, Kuvajt, Ujedinjeni Arapski Emirati, Japan, Australija, Singapur, Izrael, Meksiko, Sjedinjene Američke Države, Kanada i Južna Afrika.

Već je popunjeno preko 70 posto kapaciteta tvrđave, pa se onima koji još nisu obezbedili ulaznice savetuje da požure i obezbede kartu sa 45 posto uštede od 6.990 dinara za sve dane, odnošno od 2.990 dinara za prvi i 2.690 dinara za drugi, treći ili četvrti dan.

Još vrlo limitiran broj ulaznica od 4.990 dinara ostao je za Fan pit za nastup sastava “The Cure” prvog dana festivala, a u prodaji su Gold vip dnevne ulaznice po ceni od 12.000 dinara.

U toku je i popularna “4+1” akcija, u kojoj grupa od četvoro koja zajedno kupi ulaznice za festival, petu dobija na poklon, a trajaće dok se ne rasproda ograničen broj ulaznica za ovu akciju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here