Naslovna Sport Za vikend auto-trka Velika nagrada Novog Sada 2019

Za vikend auto-trka Velika nagrada Novog Sada 2019

NOVI SAD – Tradicionalna 37. auto-trka “Velika nagrada Novog Sada 2019” biće održana 25. i 26. maja na stazi Mišeluk, najavljeno je danas.

Predsednik “Sportskog auto-moto karting kluba 021 Novi Sad” Marko Sandiki rekao je na konferenciji za novinare da je kružna auto-trka “Velika nagrada Novog Sada 2019” i ove godine dospela u kalendar Sportskog auto i karting saveza Srbije.

Kako je objasnio Sandiki, u subotu 25. maja u 12 časova biće održan zvanični kvalifikacioni trening za startne pozicije, dok je u nedelju, 26. maja u 12 časova na programu i sama trka, koja će biti bodovana za otvoreni šampionat Srbije.

Očekuje se nastup takmičara iz Srbije, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a očekuje se nastup više od 90 takmičara u 12 klasa i pet divizija, naglasio je Sandiki.

Ulaznica za trku košta 300 dinara, može se kupiti u Gigstix prodavnicama kao i na svim prilazima Mišeluku, a deo prihoda od prodatih karata biće uplaćen u humanitarne svrhe.

Most slobode biće zatvoren za saobraćaj u subotu od 10 do 18 časova, i u nedelju od 9.30 do 17 časova, a vozači će biti preusmereni na alternativne pravce.

Beta

Exit mobile version