BIJELO POLJE – Mis Crne Gore Bjelopoljka Natalija Gluščević (18) nedavno se vratila iz Indije sa još jednom lentom Mis fotogeničnosti, a već početkom avgusta putuje u Dubai gde će Crnu Goru prestavljati na još jednom takmičenju “Miss Universal Peace and Humanity”.

Na takmičenju Miss Glam u Indiji lepa Natalija se plasirala u top 15 najlepših devojaka sveta, što je za nju bilo ostvarenje svih snova. U razgovoru za CdM, priča o uspesima i novostima u njenom svetu modelinga.

“Još uvek sam pod utiskom takmičenja iz Indije jer sam ušla u top 15 i osvojila tu titulu. To je za mene veliki uspeh i jako sam ponosna. Od malena sam imala želju da se bavim mankenstvom i modelingom. Ta se želja polako ispunjava, prezadovoljna sam i nastaviću da se bavim ovim poslom”, dodaje ona.

Mada je novo lice na crnogorskoj sceni modelinga, već je dobijala razne poslovne ponude.

“Već 1. avgusta putujem u Dubai i predstavljaću Crnu Goru na pomenutom takmičenju. Takmičenje će se održati od 1. do 13. avgusta i jako sam uzbuđena i sada kreću pripreme i za to”, navodi ona.

Natalija je nedavno maturirala i imala je dosta obaveza oko polaganja testova i ispita. Mankenstvo mnogo voli i nastaviće njim da se bavi. Ipak, školovanje joj je na prvom mestu.

 

“Pošto sam kao Mis dobila stipendiju na UDG-ju u Podgorici svakako ću je iskoristiti. Obrazovanje je najbitnije, pa ću upisati smer komunikologija i medije. To je nešto što me privlači i to je posao kojim bih volela da se bavim u budućnosti”, otkriva ona.

Iz Indije donosi samo pozitivne utiske, a najviše je bilo druženja i smeha.

“Takmičenje je trajalo kratko, to jest nedelju dana, ali nam je svaki dan bio ispunjen. Vežbali smo, družili se, imali razna mini takmicčnja, upoznali kulturu… Svi su bili prijatni i baš su se potrudili da sve bude kako treba i mogu reći da je sve bilo glamurozno”, dodaje Natalija.

I ranije je isticala da joj je u svemu najveća podrška njena porodica, a na prvo takmičenje za Mis Crne Gore se prijavila na nagovor sestara.

“Moja porodica mi je najveća podrška. Bili su uz mene u svakom momentu i veliki su mi vetar u leđa. Srećna sam i ponosna što u svakom trenutku mogu da računam na njih. Uz mene su osobe koje mi najviše znače”, zaključuje Bjelopoljka.