Deset hiljada Goraždana s oduševljenjem dočekalo Džejlu Ramović

GORAŽDE – Goraždanka Džejla Ramović večeras se vratila u rodni grad sa titulom pobednice jedne od najvećih takmičarskih emisija u regionu “Zvezde Granda”. Stigla je u pratnji Marije Šerifović, a zajedno su izvele koncert pred nešto više od 10.000 Goraždana na platou Gradske dvorane “Mirsad Hurić”.

Društvene mreže već dva dana bruje o njenoj pobedi, a ponosni Goraždani jedva su čekali da se ona vrati u svoj grad kako bi zajedno proslavili pobedu. Doček koji je priređen premašio je očekivanja organizatora, grupe prijatelja i članova Udruženja “Vedrina”.

Okupljanje je počelo već oko šest sati. Publiku je od 19 sati zagrijavao Amel Ćurić, otvarajući tako spektakularni doček. Čak i za vreme njegovog nastupa, publika je nestrpljivo uzvikivala Džejlino ime dozivajući je da što pre stupi na scenu.

“Želim da se zahvalim svima na podršci, ali i što ste došli na ovaj doček. Moja pobeda je i vaša, jer bez vas pobede ne bi ni bilo”, kratko je izjavila Džejla prije nastupa.

“Lepo je doći u svoju čaršiju, lepo je imat’ svoju avliju, k’o pobednik se vratiti…”, jedna je od pesama koju je Džejla otpevala svojim ponosnim sugrađanima. Dobila je poseban aplauz, zahvalila se svima koji su prisutni i predala mikrofon Mariji Šerifović.

Marija je za vreme svog nastupa izjavila kako veruje da će Džejla postati velika zvezda Balkana, da je veoma ponosna na nju i sretna zbog pobede. Zatim se obratila svojim fanovima rekavši kako ih mnogo voli, da bi naposletku, na veliko oduševljenje fanova, zaključila nastup pesmom “11”.

Premijerka kantonalne vlade Aida Obuća takođe je uputila čestitke.

“Da se zahvalim Džejli što večeras uživamo. Želim da ti čestitam u ime Vlade BPK Goražde, a posebne čestitke i Mariji Šerifović, ženi koja te pratila od samog početka, takođe Džejlinim roditeljima Sinanu i Editi koji su odgojili jedno divno dete, ne sumnjam da ćeš postati velika zvezda“, poručila je Obuća mladoj zvezdi.


Klix.ba/E.Ć.