SJENICA – U Sjenici je održan zajednički iftar u organizaciji Sandžačke demokratske partije. Preko 500 postača ispunilo je do poslednjeg mesta salu u hotelu Borovi, a zajednički Iftar bio je prilika da prisutni razgovaraju, učvrste međusobne veze i da se još bolje upoznaju. Iftar je okupio članove Sandžačke demokratske partije , simpatizere SDP-a, saradnike, funkcionere i predstavnike različitih partija, predstavnike različitih firmi kao i delegaciju iz Novog Pazara.

Prisutnima se obratio predsednik SDP-a Nihad Hasanović koji je najpre preneo pozdrave potpredsednika Vlade i osnivača SDP-a Rasima Ljajića a onda se zahvalio svima koji su pomogli u organizaciji iftara ali i svima koji su došli na zajednički iftar.

„Draž Ramazana je u tome da čekate i iftarite sa što više dragih ljudi. Ramazan je mesec pomaganja, dobrote, tolerancije, mira i pomaganja drugim ljudima. Imajući sve to u vidu SDP je ovog Ramazana posetila sve odbore kako bismo zajedno iftarili. Večeras smo u Sjenici kako bismo pomenuli Allaha, da svi zajedno izučimo dovu, zbijemo safove i poboljšamo naše odnose. SDP će i dalje raditi na jedinstvu Bošnjaka , na konsenzusu svih relevantnih političkih faktora i najedinstvu svih koji žive u Sandžaku“- rekao je Hasanović.

Zajednički iftar u Sjenici već je tradicija i svi se raduju druženju i razgovoru.


rtvnp