Naslovna FEATURED Infrastrukturni radovi u Novom Pazaru: “Jalija postaje moderno naselje”

Infrastrukturni radovi u Novom Pazaru: “Jalija postaje moderno naselje”

NOVI PAZAR – Meštani Jalije ističu da je njihovo naselje uz zalaganje Grada za kratko vreme dobilo novi izgled i postalo jedan od najlepših delova Novog Pazara.

Oni čija domaćinstva se nalaze u neposrednoj blizini korita reke ističu da je rešen ozbiljan problem sa kojim su se decenijama suočavale brojne porodice. Pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović rekao je, nakon razgovora sa stanovnicima Jalije da su infrastrukturne promene očigledne, ali da će biti još promena.

“Rešili smo kompletnu infrastrukturu vezanu za korito reke Raške.Domaćinstva su se u ovom naselju nakon svake kiše suočavala sa poplavama a nije bilo ni kišne kanalizacije. Ti problemi su rešeni a odrađena je i kompletna vodovodna mreža a radost na licima ljudi najbolje svedoči o važnosti koju investicija za njih ima”, rekao je pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović.

On je najavio nastavak radova u ulicama koje se nalaze u neposrednoj blizini, kao i asfaltiranje dela rečnog korita koje se koristi kao šetalište.

“Kad završimo još neke radove,kroz mesec ipo dana, Jalija će u celini biti jedno moderno, funkcionalno naselje, na radost meštana ali i svih građana Novog Pazara”, rekao je Hasanović.

Exit mobile version