Naslovna HRONIKA Među uhapšenima za pucnjavu i sin ubijenog Surčinca Šijana

Među uhapšenima za pucnjavu i sin ubijenog Surčinca Šijana

BEOGRAD – Zbog jutrošnje pucnjave ispred prodavnice brze hrane na Novom Beogradu, u kojoj je u šaku ranjen Stefan R. (30), uhapšeni su Vukašin Šijan (20), Stefan S. (19) i Niko K. (20), prenose beogradski mediji.

Vukašin Šijan je sin GORANE ZORICE i ubijenog pripadnika kriminalnog surčinskog klana Zorana Šijana, podsećaju mediji.

Prilikom hapšenja, policija je kod osumnjičenih pronašla pištolj marke “glok”.

Prethodno je MUP saopštio da je jutros oko 8.00 došlo do tuče ispred jednog lokala brze hrane u Ulici maršala Tolbuhina u Novom Beogradu, nakon čega su trojica mladića, koji su učestvovali u tuči, pobegli sa lica mesta i na uglu ulica Džona Kenedija i Prve pruge nasilno zaustavili taksi vozilo u pokušaju da pobegnu.

Pošto taksista nije hteo da im otvori vozilo, oni su počeli da udaraju rukama po automobilu, što je primetio policijski službenik u civilu, koji je bio van službe, i koji je pokušao da zajedno s jednim prijateljem spreči nasilje nad taksistom.

Nakon toga je jedan od trojice mladića ispalio hitac u njihovom pravcu i ranio u predelu leve ruke tridesetogodišnjeg mladića koji je, zajedno s policajcem, pokušao da spreči nasilje.

Trojica napadača su potom nasilno zaustavili drugo taksi vozilo, kako bi pobegli, ali su brzom reakcijom policajca ubrzo zaustavljeni i uhapšeni, navodi MUP.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, pripadnici policije uhapsili su S. S. (19), N. K. (20) i V. Š. (20) i kod njih su pronašli pištolj marke “glok“.

Tanjug /Foto :MUP_RS

Exit mobile version