Naslovna Vesti srbija Naslovne strane za ponedeljak, 3. jun 2019. godine

Naslovne strane za ponedeljak, 3. jun 2019. godine

BEOGRAD – Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od ponedeljka, 3. juna, pišu o prodaji Komercijalne banke, bombardovanju vojnih položaja u okolini Damaska za vreme posete delegacije SPC.

ALO – Donosi intervju poslanice Evropskog parlameta iz Italije Izabele Tovaljeri za taj list “Pomoći ćemo vam da rešite Kosovo”. “Patrijarh Irinej preživeo raketni napad u Siriji” o bombardovanju u Damasku tokom posete delegacije SPC.

BLIC – “Država očekuje 415 miliona evra od prodaje Komercijalne” o tome da je Vlada Srbije utvrdila vrednost Komercijalne banke za 100 odsto kapitala te banke. List donosi intervju sa predsednikom Vlade Vojvodine Igorom Mirovićem “LSV više nema monopol na brigu o Vojvodini”.
VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom “Na švercu migranata nikle prave kompanije” list donosi tekst o krijumčarenju migranata. “Dobro smo, bombe nas podsetile na NATO!” naslov je teksta koji donosi izjavu mitropolita Amfilohija iz Damaska nakon raketnih udara.

DANAS – “Graso: KFOR ne može da daje informacije u ime drugih” naslov je teksta koji donosi intervju portparola KFOR-a Vinćenza Grasa i njegov odgovor na kritike predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Pod naslovom “Država na gubitku ako proda Komercijalnu ispod 615 miliona evra” list donosi tekst koji se bavi prodajom Komercijalne banke.

INFORMER – “Drama u Damasku, Irinej i Amfilohije napadnuti u Siriji” o bombardovanju vojnih položaja u okolini Damaska za vreme posete delegacije SPC.
KURIR – “Patrijarh izbegao smrt u Siriji” o bombardovanju Damaska u vreme kada su i čelnici SPC bili u poseti tom gradu. List donosi autorski tekst bivšeg ministra kulture Ivana Tasovca “Vučić radi ono što Jeremić i Tadić nisu znali”.

POLITIKA – Pod naslovom “Sve pravoslavne crkve se protive eutanaziji” list donosi tekst o stavi pravoslavnih crkava povodom eventualnog usvajanja zakona o eutanaziji. “Patrijarh Irinej izbegao napad u Siriji” naslov je teksta koji govori o bombardovanju položaja sirijske vojske i Hezbolaha u blizini Damaska za vreme posete delegacije Srpske pravoslavne crkve sirijskoj prestonici.

SRPSKI TELEGRAF – “Ceo region udario na predsednika, opšti lov na Vučića zbog Kosova” – list piše o napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz celog regiona.

Indeksonline/Beta/Foto :Pixabay

Exit mobile version