NOVI PAZAR – Indeks Online, za ljubitelje kinematografije, izdvaja projekcije koje su najavljene u junu na filmskom platnu Kulturnog centra Novi Pazar.

’’Park čudesa’’ – 3D – 11. jun sa početkom u 16.00h

Animirani film za najmlađe – Zamislite jedinstveni, čarobni zabavni park, mesto gde posetioci uživaju u vožnjama koje prkose gravitaciji, gde žive zanimljivi i šareni likovi i gde su neponovljive atrakcije.

’’Tajne avanture kućnih ljubimaca 2’’ – 3D – 13. i 18. jun sa početkom u 16.00h

Tajne avanture kućnih ljubimaca 2 prati dobro poznatu priču iz 2016. godine koju smo voleli gledajući blokbaster o životu kućnih ljubimaca koji oni vode kada njihovi vlasnici nisu tu.

’’Godzila 2: Kralj čudovišta’’ – 3D – 11,13. i 18. jun sa početkom u 18.00h

Radnja se odvija pet godina nakon događaja iz 2014. godine, a što zapravo nije ni izbliza dovoljno vremena da se ljudi pomire sa otkrićem Godzille i saznanjem da s tim stvorenjem moraju da dele planetu. Nova priča prati herojske poduhvate agencije Monarh, dok se njeni članovi sukobljavaju sa ogromnim čudovištima, uključujući i moćnu Godzillu.

’’Roketmen’’ – 2D – 11,13. i 18. jun sa početkom u 20.30h

Roketmen je epska muzička fantazija o necenzurisanoj životnoj priči muzičke zvezde Eltona Džona. U glavnim ulogama su Taron Egerton, Džejmi Bel, Ričard Mejden i Brajs Dalas Hauard.

’’Aladin’’ – 3D – 20, 25. i 27. jun sa početkom u 16.00h

Film je uzbudljiva priča o šarmantnom mladiću koji većinu života provodi na ulici, Aladinu i hrabroj, odlučnoj princezi Jasmin. Tu je i Duh iz lampe koji može da bude glavni u određivanju njihove sudbine. U režiji Gaja Ričija, koji kroz ovaj flm unosi svoj prepoznatljivi stl, unutar zidina izmišljenog grada Agrabe uživaćemo u inspiratvnoj priči na kojoj su odrasle generacije. Vil Smit tumači ulogu šarmantnog duha iz lampe, koji je veći i od samog života, Mena Masud je šarmantni skitnica Aladin, Naomi Skot je prelepa i odlučna princeza Jasmin.

’’Keva (Ma)’’ – 2D – 20, 25. i 27. jun sa početkom u 18.30h

Horor priča u kojoj oskarovka Oktavija Spenser tumači lik Su En, žene koja živi mirnim i povučenim životom u malom gradu u Ohaju. Jednoga dana, tinejdžerka Megi, koja se tek doselila u grad, zamoli Su En da kupi alkohol za nju i njene drugove i Su En to doživi kao šansu da stekne nove, mlade prijatelje. Ona tinejdžerie poziva u svoj podrum. Ali, postoje određena pravila: jedno uvek mora ostati trezno, nema psovanja, nikad ne ulaziti u kuću i obraćati joj se sa “Keva”! Ali Kevina ljubaznost počinje da prelazi u opsesiju, pa san o dobrom provodu postaje noćna mora ovih tinejdžera.

’’X men Mračni feniks’’ – 3D – 20, 25. i 27. jun sa početkom u 20.30h

U Mračnom Feniksu, X-Men ekipa se suočava sa svojim najstrašnijim neprijateljem, koji dolazi iz njihovih redova, Džin Grej. Tokom spasilačke misije u svemiru, Džin je skoro ubijena kada ju je pogodila misteriozna kosmička sila, koja ju je učinila beskrajno moćnom, ali i nestabilnom pri povratku kući. Džin koja se otima kontroli i povređuje one koje najviše voli, počinje da rastura silu koja drži X-Men na okupu. Kada porodica počne da se raspada, moraju naći način da se ujedine i, ne samo sačuvaju Džininu dušu, nego i spasu planetu od vanzemaljaca koji žele da iskoriste njenu moć Feniksa i zavladaju galaksijom.

Ulaznice će biti u prodaji na biletarnici Kulturnog centra od 06. juna (četvrtak) u periodu od 13.00h do 20.00h.

Cene ulaznica:
2D filmovi – 250 din
3D filmovi – 300 din